زندگینامه تحصیلی، آموزشی و پژوهشی دکتر بهروز میلانی فر
زندگی نامه دکتر بهروز میلانی فر
زندگی نامه دکتر بهروز میلانی فر
دکتر بهروز میلانی فر در ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۳۱۱ در شهر مشهد متولد شد. دوران کودکی و مدرسه را در شهر مشهد سپری و سپس وارد دانشکده پزشکی دانشگاه تهران شدند، پس از فراغ از تحصیلات دانشگاهی و اخذ مدرک دکترا در رشته پزشکی، به خدمت وزارت بهداری در آمدند و پس از ۱۰ سال خدمت پزشکی جهت ادامه تحصیل راهی کشور انگلستان شهر لندن شدند و پس از گذشت پنج سال موفق به اخذ درجه تخصص در بهداشت عمومی (D.P.H) و روانپزشکی (D.P.M) از کالج سلطنتی لندن گردیدند.
در مدت تحصیل و اقامت در انگلستان علاوه بر تحصیل، بعنوان دستیار بالینی نورولوژی در بیمارستان:
National Hospital for Neurology and Neurosurgery, London
و همچنین گذراندن دوره های آموزش روانپزشکی و روانکاوی در بیمارستان GoodMayes, London مشغول بودند.
در سال ۱۳۵۱ شمسی با توجه به علاقه خاصی که به کشور خود داشتند جهت ادامه خدمت به هموطنان به ایران بازگشته و در مرکز روانپزشکی رازی مشغول به کار شدند و از اوایل سال تحصیلی ۱۳۵۲ شروع به تدریس دروس روانشناسی در مدرسه عالی پارس نمودند.
ایشان در سال ۱۳۶۴ با داشتن ۲۸ سال خدمت به افتخار بازنشستگی نائل آمدند و فعالیتهای روانپزشکی و تدریس خود را در مطب شخصی خود ،دانشگاه و پس از تاسیس بیمارستان فوق تخصصی اعصاب و روان ایرانیان در این بیمارستان ادامه دادند.
خدمات ماندگار و برجسته دکتر بهروز میلانی فر:
- پایه گذاری و تاسیس بیمارستان فوق تخصصی اعصاب و روان ایرانیان با همکاری چند تن از دوستان و پزشکان متخصص اعصاب و روان
- تالیف کتاب روانشناسی کودکان و نوجوانان استثنائی (در سال ۱۳۶۸ چاپ اول و پس از شش نوبت بروزرسانی، چاپ سی و هفتم آن در سال ۱۴۰۱ به چاپ رسیده است).
- تالیف کتاب بهداشت روانی (در سال ۱۳۶۹ چاپ اول و پس از سه نوبت بروزرسانی، چاپ پانزدهم آن در سال ۱۴۰۱ به چاپ رسیده است).
- تالیف کتاب متون و اصطلاحات روانشناسی و روانپزشکی که متأسفانه چاپ و انتشار آن به پایان نرسید.
- پژوهش و تحقیق در مورد عوامل تشدید و مستعد کننده در بیماران مراجعه کننده به مرکز بهداشت روانی تهران به مدت ۱۰ سال، که با توجه به این تحقیق از طرف سازمان بهداشت جهانی در سال ۱۹۷۵ جهت ایراد سخنرانی و ارائه مقاله مذکور در سمینار بهداشت روانی منطقه ای مدیترانه ای در سودان از ایشان دعوت به عمل آمد.
- پژوهش، تحقیق و بررسی اختلالات روانی در زمان اعزام و بازگشت از جبهه های جنگی در خوزستان، که نتایج این تحقیقات در تألیفات ایشان منعکس گردیده است.
متأسفانه ایشان در ۱۴۰۰/۰۳/۰۲ به علت ناراحتی و نارسائی قلبی دار فانی را وداع گفتند.
در زیر نظر شما را به پاره ای از فعالیتهای روانپزشکی،آموزشی ایشان نیز جلب می نمائیم:
پاره ای از پست های مهم سازمانی و فعالیتهای روانپزشکی:
- عضو هیئت مؤسسین و بنیانگذاران بیمارستان فوق تخصصی اعصاب و روان ایرانیان
- روانپزشک فعال بیمارستان چهرازی، مرکز روانپزشکی رازی، بیمارستان ایرانیان و همکاری با سایر بیمارستانهای کشور جهت دادن مشاوره و اقدامات روانپزشکی برای بیماران
- کارشناس ارشد و معاون اداره بهداشت روانی و وزارت بهداری (بهداشت،درمان و آموزش پزشکی فعلی)
- رئیس مرکز جامع روانپزشکی هدایت تهران با حفظ سمت معاون اداره بهداشت روانی وزارت بهداری.
پاره ای از فعالیتهای آموزشی:
- استاد و مدرس مدرسه عالی پارس در رشته های بهداشت روانی،روانشناسی شخصیت ، متون و اصطلاحات روانشناسی و روانپزشکی،کودکان و نوجوانان استثنائی. از سال ۱۳۵۲ الی ۱۳۵۷
- استاد و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های (H.D) کودکان و نوجوانان استثنایی و روانشناسی بالینی، روانپزشکی کودکان از سال ۱۳۷۱.
- استاد و مدرس دانشگاه علامه طباطبائی رشته (H.D) کودکان و نوجوانان استثنایی
- استاد و مدرس انستیتو روانپزشکی ایران در رشته های بهداشت روانی و روانپزشکی کودکان و سالمندان و همچنین ارائه سخنرانی در سمینارهای بهداشت روانی کشور و خارج از کشور.
- استاد راهنما و مشاور پایان نامه و رساله های روانشناسی عمومی و بالینی و همچنین بیماری ام.اس (دوره دکترا و فوق لیسانس در دانشگاههای فوق)